Auping Orginal elevationsseng 3 motor

Specifikationer

  • Kvalitets madrasser
  • Flere end 10.000 støttepunkter
  • 10 forskellige valgfrie lakfarver
  • Vælg selv design, sæt dit personlige præg
  • Bæredygtig
  • Høj kvalitet
  • Suveræn liggekomfort
  • Unikt design 

Pris fra: 25.495 Kr.

Produktbeskrivelse af Auping Orginal elevationsseng 3 motorer

Auping elevationsseng 80x200 er den perfekte seng som du vil elske at sove i hver nat, den har et minimalistisk design og nogle unikke egenskaber. Sengebunden består af spiralnetbunde som er lavet af flettede stålspiraler, elevationssengens sengebund har mere end 10.000 støttepunkter, disse støttepunkter sørger for at din krop får den optimale støtte den har brug for hele natten igennem. Ud over den høje robuste stål kvalitet sørger sengebunden for at du får den bedste liggekomfort uanset hvordan du ligger i elevationssengen. Selve elevationen kan styres med den trådløse fjernbetjening, hvis andet ønsket kan den styres via din telefon igennem Auping Connect. Denne elevationssengemodel fås med 1 og op til 3 motorer. Orginal rammen fås i hele 10 forskellige lakeret pulver farver, så du har fri mulighed for selv at give din nye seng et personligt præg. Sengerammen du vælger sammensættes altid med en Auping sengebund som har farven deep black, farverne du kan vælge imellem til den orginale ramme er: Deep Black, Pure White, Cool Grey, Warm Grey, Sand Beige, Pine Green, Blush, Dusty Red, Night Blue og Royal blue. 

Tre forskellige hovedgærde

Straight hovedgærde har et minimalistisk design, hovedgærdet er lavet af træ hvor hjørnerne er afrundende. Ved køb af elevationssengen kan du frit vælge imellem Aupings 10 lakfarver, som hovedgærdet skal lakeres i, så du kan sætte dit eget personlige præg på sengen.

Outline hovedgærde har et moderne stilrent design som bestemt giver liv til soveværelset, den underliggende træplade bliver polstret med et tekstil efter dit eget valg så du netop kan sætte dit personlige præg på din nye elevationsseng. Den underliggende træplade har et åndbart fyld, dette gør at hovedgærdet bliver blødt, hovedgærdet polstring bliver rundet af med en flot kantebånd som har et fantastisk udsende.

Stitch hovedgærde har unikke stiksygninger, med et bredt kantebånd. Stiksygningerne er lavet i et moderne stribet mønster, selve hovedgærdet fås i hele 2 forskellige højder, der er åndbart fyld i begge som sørger for de er behagelige at ligge op ad.

Sengebord

Orginal sengebord er skabt til dig som har brug for et glas vand, eller en avis tæt på sengen. Sengebordet er lavet af træ i høj kvalitet, sengebordet fås i hele 17 farver, så du kan selv vælge om sengebordet skal være kontrasfarvet, eller mere neutrale farver. Bordet er lavet til normal brug, det tåler højest en belastning op til 25 kg.

Auping Madrasser

Aupings madrasserne er forskellige, både fra opbygning og features, dette er for at der er lidt til enhver kropstype. Madrasserne har alt imellem 3-5 komfortzoner, disse komfortzoner sikrer at din krop får den optimale støtte som den har brug for. Madrasserne består af forskellige former for komfortlag, og ventilerende 3D-strik. Alle madrasserne fra Auping er bæredygtige da de er lavet af bæredygtige materialer, der er høj lagt stort fokus i liggekomfort, kvalitet, og design. Alle madrasser er unikke på deres egen måde, du kan se de forskellige madrasser nedenfor:

Auping Evolve har en solid fordeling af komfortzoner, dette gør Auping evolve perfekt til mennesker hvis skuldertalje og hofte er lige brede. Denne madras er syet i hånden på en af Aupings fabrikker. Der er hele 5 års garanti på denne madras.

Pris: 9.495 Kr.

Auping Evolve Y er en 100% cirkulær madras, madrassen har en blød skulderzone hvilket gør at dine skuldre synker ned i madrassen for at give mere komfort. Auping Evolve Y er designet til dig hvis skuldre er bredere end talje og hofter. Denne madras er syet i hånden på en bæredygtig fabrik i Holland. Der er hele 5 års garanti på denne madras.

Pris: 9.495 Kr.

Auping Evolve X er en 100% cirkulær madras, madrassen har en skulderzone som gør at dine skuldre automatisk vil synke ned i madrassen for at give mere komfort. Auping Evolve Y er designet til personer hvor skuldrene er bredere end deres hofter og talje. Madrassen er syet i hånden på en bæredygtig fabrik i Holland. Der er hele 5 års garanti på denne madras.

Pris: 9.495 Kr.

Auping Inizio madras er skabt til dig som ønsker Auping kvalitet til en god pris. Madrassen er ventilerende med hele 3 komfortzoner som passer til alle Auping sengebunde. Madrassen er syet på en bæredygtig fabrik i Holland. Der er hele 5 års garanti på denne madras.

Pris: 5.995 Kr.

Auping Maestro madras består af hele 5 komfortzoner, som skaber en fantastisk liggekomfort. Den har en skulderzone som er trykaflastende, dine skuldre vil automatisk synke ned i madrassen og give mere komfort. Den har et bæredygtigt komfortlag af Vita Talalaxy naturlatex, som gør at du vil ligge mere behageligt. Dette er en Suveræn madras, som du vil elske at benytte hver nat. Der er hele 5 års garanti på denne madras.

Pris: 12.495 Kr.

Vivo Madras er udelukkende Aupings mest eksklusive madras, der er bestemt lagt stor fokus i detaljerne. Denne madras er til dig der har høje krav til madrassens støtte i kroppen. Madrassen har hele 5 komfortzoner, samt en særlig skulder og hoftezone. De 5 komfortzoner sikrer at dine skuldre og hofter langsomt vil synke ned i den dejlige madras, og derved give din krop den optimale støtte den har brug for. Det siges at i løbet af en nat vender man sig i gennemsnittet 30 gange, med Vivo madrassen som desuden også har pocketfjedre er det nemt for kroppen at vende sig samtidig med den sørger for den gode støtte til kroppen uanset hvordan du ligger. Der er hele 5 års garanti på denne madras.

Pris: 14.995 Kr.

Scroll to Top