Auping Orginal Model 1 Motor

Specifikationer

  • Høj kvalitet
  • Mulighed for selv at designe sengen
  • Frit valg imellem 6 forskellige madrasser
  • Frit valg imellem 3 forskellige sengegærder
  • Flere end 10.000 støttepunkter
  • Unikt design
  • Bæredygtig
  • 10 forskellige valgfrie lakfarver
  • Suveræn liggekomfort

Pris Fra: 19.495 Kr.

Beskrivelse af Auping Orginal Model 1 Motor

Auping Orginal Model 1 motor elevationseng 80x200 er en højkvalitets elevationsseng med et unikt minimalistisk design. Du har muligheden for at sætte dit eget personlige præg på sengen, du kan nemlig selv vælge imellem hele 10 farver så du kan designe den præcis efter din smag. Elevationssengen er lavet efter inspiration fra en af Aupings allerførste designs, nemlig den kendte Cleopatra. Elevationssengen fås som enkelmandsseng, trekvartseng og dobbelt seng. Der er hele 3 forskellige matchende hovedgærder som du kan vælge imellem, og så er der 6 forskellige madrasser som du kan vælge imellem. De har hver især mange forskellige gode egenskaber dette giver dig den perfekte mulighed til at lave din helt egen drømmeseng. 

Madrasser

De 6 forskellige madrasser fra Auping har mange forskellige features, og deres opbygning adskiller sig også fra hinanden så der er madrasser til enhver kropstype. Madrasserne har alt imellem 3-5 komfortzoner, disse komfortzoner sikrer at din krop får den optimale støtte den har brug for. Madrasserne har forskellige komfortlag, ventilerende 3D-strik og indbygget topmadrasser. Alle madrasserne har dog 1 ting tilfælles, de er alle bæredygtige og har en god liggekomfort og giver den optimale støtte kroppen har brug for. Du kan finde de 6 madrasser nedenfor og finde den der passer bedst til dine behov.

Auping Evolve madras er en suveræn luksus madras, det er en 100% cirkulær madras som har en god jævn fordeling af komfortzoner. Madrassen er tilegnet personer hvis skulder, talje og hofter er ca lige brede. Madrassen er 22cm høj, og syet på en bæredygtig fabrik i Holland. Den har den tidligere vundet Red Dot Design Award for dens unikke design og høje kvalitet. Madrassen er dejlig komfortabel at ligge på, dette skyldes det 4.5 cm komfortlag som er lagt på madrassen. Madrassen passer til alle Aupings sengerammer samt sengebunde og så fås den i mange forskellige størrelser. Madrassen indeholder ikke skum, den har en åben struktur af det fine polyester materiale dette sikrer at madrassen ventilere på den mest optimale måde. Der er hele 5 års garanti på denne madras, dette er madrassen du vil elske at benytte hver dag.

Pris: 9.495 Kr.

Auping Evolve Y madras er skabt til dig hvis skuldre er bredere end hofte og talje. Madrassen har en fremragende blød skulderzone, denne zone sørger for dine skuldre langsomt synker ned i madrassen for at skabe den bedste komfort. Madrassen er 22cm høj, og vandt i år 2020 den store Red Dot Design Award. Evolve madrassen vandt denne award for dens unikke design og høje kvalitetsniveau. Madrassen er syet på en bæredygtig fabrik i Holland og så har madrassen et 4.5 cm komfortlag, dette sikrer den gode liggekomfort og sørger for din krop får den optimale støtte. Madrassen passer til alle Aupings sengerammer samt sengebunde og så fås den i mange forskellige størrelser. Normalt er støttezoner i en madras opdelt symmetriske dette vil typisk være fra midten af madrassen til hovedbunden og fodenden. I disse type madrasser er der fokus på at hver zone støtter en enkel bestemt kropsdel. En Auping Evolve madras er skabt med asymmetriske zoner, dette gør at kroppen får endnu mere støtte de steder i kroppen som den reelt har brug for. Der er hele 5 års garanti på madrassen, dette er en luksus madras som du vil elske at benytte hver nat.

Pris 9.495 Kr.

Auping Evolve X madrassen har en fantastisk blød skulder samt hoftezone som sørger for dine skuldre og hofter langsomt synker ned i madrassen, for at skabe den bedste komfort hvor din krop kan restituere. Madrassen har en taljezone som er en smule hårdere end skulder og hoftezonen, dette gør denne madras perfekt til dig hvis talje er smallere end hofte og skuldre. Madrassen er syet på en bæredygtig fabrik i Holland og så er den 22cm høj. Auping Evolve vandt i år 2020 den fine Red Dot Design Award pris, madrassen vandt denne pris for dens unikke design samt høje kvalitetsniveau. Madrassen har et 4.5cm komfortlag, dette sikrer den gode liggekomfort hvor din krop får den optimale støtte. Madrassen passer til alle Aupings sengerammer samt sengebunde, og så fås den i mange forskellige størrelser. Der er hele 5 års garanti på denne unikke madras, denne madras er den rene drøm.

Pris: 9.495 Kr.

Auping Inizio madras er det helt rigtige valg til dig som ønsker Auping højkvalitet til lave priser. Madrassen har hele 3 komfortzoner og så er madrassen ventilerende. Komfortzonerne sikrer at du får den rette støtte i kroppen, komfortzonerne skaber også den gode liggekomfort så du kan restituere ordentligt i sengen. Madrassen er syet på en Hollandsk fabrik som er bæredygtig, madrassen passer til alle Aupings sengerammer samt sengebunde og så fås den i mange forskellige størrelser. Madrassen har en indbygget topmadras af latex, dette gør at madrassen former sig efter din krop. Madrassen er 18 cm høj, betrækket er aftageligt og kan nemt vaskes ved blot 60 grader. Der er hele 5 års garanti på madrassen, den har DPPS pocketfjedre dette gør at det er nemt for kroppen at vende sig når du sover. Det siges at i løbet af en nat vender man sig i gennemsnittet 30 gange, derfor er DPPS pocketfjedre gode til kroppen.

Pris: 5.995 Kr.

Auping Maestro madras består af hele 5 komfortzoner, disse komfortzoner sørger for du får den perfekte liggekomfort. Madrassen har en skulderzone, denne skulderzone gør at dine skuldre synker ned i madrassen for at aflaste skuldrene. Madrassen har et bæredygtigt komfortlag af Vita Talalaxy naturlatex, dette gør at madrassen tilpasser sig efter din krop, så du ligger mere behageligt. Madrassen er syet på en bæredygtig fabrik i Holland, den er 22cm høj og har DPPS pocketfjedre. Disse pocketfjedre gør det nemmere for din krop at vende sig om natten, for det siges at i gennemsnit vender kroppen sig 30 gange i løbet af en nat. Madrassen har en indbygget topmadras som er lavet af Vita Talalaxy. Betrækket er aftageligt og fås i hele 2 forskellige varianter. Madrassen passer til alle Aupings sengerammer og sengebunde og så fås den i mange forskellige størrelser. Der er hele 5 års garanti på denne luksus madras.

Pris: 12.495 Kr.

Auping Vivo madras er den ultimative luksus madras som du vil elske at benytte hver nat. Denne madras er til dig som har de højeste krav til en god liggekomfort. Madrassen Vivo har hele 5 komfortzoner, som sikrer den optimale støtte til kroppen. Derudover har madrassen en skulderzone samt en hoftezone, disse zoner sørger for at skuldrene og hofterne langsomt synker ned i madrassen dette føles dejligt trykaflastende. Madrassen er syet på en bæredygtig fabrik i Holland, madrassen har DPPS pocketfjedre disse pocketfjedre sørger for at din krop nemt kan vende sig i løbet af natten. Det siges at i gennemsnittet vender kroppen sig 30 gange i løbet af en nat, derfor er DPPS pocketfjedre gode til kroppen. Madrassen har en indbygget topmadras af Vita Talalaxy naturlatex, dette gør at madrassen tilpasser sig efter din krop. Madrassen har et dejligt komfortlag af Visco Activ, dette er et elastisk memoryskum som er egnet til personer med latexallergi og så er den 24cm høj. Hvis du har smerter i led eller muskler hjælper memoryskummet da det også gør at madrassen langsomt tilpasser sig din krop. Betrækket er aftageligt og fås i hele 2 forskellige varianter, det er vaskbart og kan vaskes ved blot 60 grader. Madrassen passer til alle Aupings sengerammer samt sengebunde og så fås den i mange forskellige størrelser med hele 5 års garanti på madrassen. 

Pris: 14.995 Kr.

Sengebund

Auping Orginal Model 1 Motor har en spiralnetbund, denne spiralnetbund er lavet af flettede stålspiraler. Sengebunden har mere end 10.000 forskellige søttepunkter, der er små huller i bunden som gør at der kommer luft til madrassen så det ikke bliver for varmt. Sengebundens 10.000 forskellige støttepunkter sørger for at give dig den rette komfort uanset hvordan du ligger. 

Sengebunden fås både med og uden elevation, uanset hvilken del man vælger vil den stadig passe til alle Aupings senge. 

Den elektriske elevationsbund fås med 1 og op til 3 motorer, selve elevationen kan betjenes med din egen telefon eller tablet igennem Auping Connect som er en App. 

Design din egen seng

Orginal rammen fås i hele 10 forskellige lakeret pulver farver, du har fri mulighed for at vælge hvilken Auping farve det skal være. Sengerammen sammensættes altid med en Auping sengebund som har den moderne farve deep black. Farverne du kan vælge imellem til rammen er: Deep Black, Pure White, Cool Grey, Warm Grey, Sand Beige, Pine Green, Blush, Dusty Red, Night blue og Royal blue. 

3 forskellige unikke hovedgærder

Straight hovedgærde er et unikt design som har afrundede hjørner lavet af træ. Hovedgærdet lakeres i en af Aupings 10 forskellige lakfarver, som du selv kan vælge.

Outline hovedgærde har en minimalistisk udformning, selve den underliggende træplade bliver polstreret med et tekstil som du selv vælger samt et åndebart fyld som gør at hovedgærdet bliver blødt at ligge op af. 

Stitch hovedgærde er lavet med stiksygninger samt et bredt kantebånd. Stiksygningerne som er lavet danner et stilet mønster i striber, selve hovedgærdet fås i hele 2 forskellige højder, uanset hvilken du vælger har de begge åndbart fyld som sikrer at du ligger dejligt op af den.

Sengebord

Orginal sengebord er skabt til dig som har behov for at have et glas vand, eller en god avis i nærheden af sengen. Sengebordet er lavet af træ og fås i hele 17 forskellige farver. Du kan selv vælge om bordet skal være en kontrasfarve, eller om det mere skal være et neutralt look. Sengebordet er lavet til normal forbrug, det tåler en maksimal belastning på hele 25kg. 

Målene er: B28cm D35cm H2cm


Scroll to Top