Bruxelles Atomium elevationsseng 80x200

Specifikationer

  • 5 komfortzoner
  • dansk produceret
  • naturligt latex
  • varmeafledende
  • dansk kvalitets motor
  • madras med pocketfjedre

Pris: 14.199 Kr.

Den gode topmadras

Bruxelles Atomium elevationsseng 80×200 har en topmadras som består af en 50mm åndbar latex kerne, den skaber en behagelig og blød liggekomfort. Latex har rigtig mange gode egenskaber, fx sørger det for at topmadrassen former sig efter din krop, og fordeler vægten korrekt sådan du heller ikke får ondt i kroppen. Dette er med til at sikre den bedst mulige komfortmæssige oplevelse. Topmadrassen er den del af sengen som er tættest på din krop, det er den del du ligger på og denne topmadras sørger for at lede varmen væk fra kroppen, sådan du får den bedst mulige åndbarhed uden at det bliver for varmt. Dette skyldes de naturmaterialer som topmadrassen er lavet af, Kernen er naturligt latex og betrækket er lavet af naturlige bambusfibre og quiltet med bomuldsvat.

Den gode madras til kroppen

Madrassen er lavet med en pocketfjeder kerne, dette skaber fantastiske trykfordelende egenskaber. Pocketfjedrene er hver enkelvis syet ind i individuelle poser i madrassen, dette er gjort for at skabe flere komfortzoner i madrassen så den netop tilpasser sig præcis din krop, og giver dig den nødvendige støtte de steder din krop har brug for det, for netop at sikre en god nattesøvn. Med det naturlige latex materiale som er omkring hver enkel fjeder, gør nemlig at din krop kan ånde om natten og så leder det også varmen væk fra dig. Madrassen har hele 5 komfortzoner, og det naturlige latex materiale har utrolige egenskaber som gør din seng sundere i forhold til parasitter og støvmider.

Fundamentet for en god nattesøvn

Rammen er lavet af solide holdbare materialer, dette gør at du kan sove trygt og sikkert om natten du kan tumle lige så meget det lyster i sengen. Det er dansk høj kvalitet som er kendt verden over for det ekstreme høje kvalitetsniveau. Sengen er udstyret med en dansk kvalitets motor så du kan bruge elevations funktionerne lige så meget du har lyst til. Der er 15 års garanti på rammen, og hele 5 års garanti på selve motoren.