Bruxelles Mannekin elevationsseng 80x200

Specifikationer

  • 5 komfortzoner
  • Dansk høj kvalitet
  • Naturlatex
  • Madras med polstreret pocketfjedre
  • 15 års garanti på ramme, og 5 års garanti på motor

Pris: 17.497,75 Kr.

Topmadrassen til den gode søvn

Topmadrassen består af en 40mm kerne som er fremstillet af åndbart latex materiale. Topmadrasser skal være af høj kvalitet da det er den del af sengen din krop ligger direkte på. Derfor har madrassen en kerne i naturligt latex materiale, dette giver dig både trykfordelende egenskaber samtidigt med det skaber en blød og behagelig liggekomfort. Latex er et åndbart naturmateriale, betrækket er fremstillet af polyesterfibre og naturlige træfibre som sikrer varmeledning samt åndbarhed. Dette vil sige at du ikke ender med at vågne midt om natten, fordi der er for varmt.

Luksus madrassen

Bruxelles Mannekin elevationsseng 80×200 har en Madras som består af højkvalitets pocketfjedre, disse udgør selve kernen i denne fantastiske madras. Pocketfjedrene er hver enkelvis syet ind i individuelle poser, dette er gjort for at skabe flere forskellige komfortzoner, så din krop kan få den præcis rigtige støtte der hvor den har brug for det. Madrassen har hele 5 komfortzoner, dette skal sikre at du ligger godt og behageligt. Det er vigtigt at din rygsøjle holdes vandret når du sover på siden om natten, dette hjælper komfortzonerne på. Samtlige pocketfjedre er polstreret med naturligt latex skum. Naturligt latex skum sørger for at fugt og varme formindskes så du ikke får det for varmt midt om natten, men derimod altid vil have den mest optimale temperatur. Madrassen er sat fast til rammen, dette er gjort for at skabe en roligere søvn.

Fundamentet til den gode nattesøvn

Rammen er fremstillet i holdbare materialer, hvor du kan være sikker på at sove trygt og sikkert i din nye fantastiske seng. Det er dansk kvalitet som desuden er kendt verden over for det ekstreme høje kvalitetsniveau. Elevationssengen er også udstyret med en dansk kvalitets motor, dette sikre at du kan bruge elevationen så ofte det lyster helt gnidningsfrit. Der er 15 års garanti på rammen, og hele 5 års garanti på selve motoren.