Bruxelles Parliament elevationsseng 80x200

Specifikationer

  • Dansk kvalitet
  • 5 komfortzoner
  • Åndelig topmadras
  • 15 års garanti på ramme, og 5 års garanti på motor
  • Naturlatex
  • God liggekomfort

Pris: 18.999 Kr.

Åndelig topmadras

Bruxelles Parliament elevationsseng 80x200 har en topmadras som består af en 50mm åndbar latex kerne, dette giver en behagelig samt blød liggekomfort. Latex egenskaber fungere ligesom memory foam, det får topmadrassen til at forme sig efter din krop, og så fordeler den vægten korrekt. Dette sikre den bedst mulige komfortmæssige oplevelse. Topmadrassen er den del af sengen som din krop ligger på, derfor er det vigtigt den er af høj kvalitet. Derfor har denne elevationsseng en topmadras som sørger for at varmen bliver ledt væk fra kroppen, og giver den optimale åndbarhed. Topmadrassens kerne er lavet i naturligt latex, betrækket er lavet af naturlige bambusfibre og quiltet med bomuldsvat.

Madras af kvalitet

Denne madras består af højkvalitets pocketfjedre, som udgør kernen i madrassen. Pocketfjedrene er hver enkelvis syet ind i individuelle poser, dette er gjort for at skabe flere komfortzoner som giver din krop den rette støtte den har brug for. Denne madras har hele 5 komfortzoner, de har til formål at sikre at du ligger behageligt samtidigt med din rygsøjle er vandret når du ligger på siden om natten. Samtlige pocketfjedre i madrassen er polstreret med naturligt latex skum, dette er fantastisk da det sørger for at varme og fugt bliver ledt væk, så du ikke ender med at få det for varmt midt om natten men derimod altid har den mest optimale temperatur. Madrassen er fastgjort til selve rammen, dette er gjort for at skabe en roligere nattesøvn.

Fundamentet til en god nattesøvn

Selve rammen er fremstillet af solide samt holdbare materialer, der sørger for en tryg samt sikker nattesøvn. Det er dansk høj kvalitet som desuden er kendt verden over for det utrolige høje kvalitetsniveau. Elevationssengen er derudover også udstyret med en formidabel dansk kvalitets motor, så du kan bruge elevationsfunktionerne så ofte det lyster. Der er 15 års garanti på ramme og hele 5 års garanti på motor.

Scroll to Top