Copenhagen elevationsseng 80x200

Specifikationer

  • 7 komfortzoner
  • dansk produceret 
  • naturligt latex materiale
  • kvalitets topmadras
  • 15 års garanti på sengeramme, 5 års garanti på elevationsmotor
  • madras der tilpasser sig din krop

Pris: 10.579,54 Kr. 22.999 Kr.

Topmadrassen til den gode nattesøvn

Copenhagen elevationsseng 80x200 består af en topmadras med en 40 mm kerne i latex, som er åndebart samt holdbar. Det er altid vigtigt at topmadrassen er af høj kvalitet, da dette er den del som din krop ligger direkte på om natten. Derfor har denne topmadras en kerne i latex, dette giver dig nemlig trykfordelende egenskaber samt en behagelig blød liggekomfort. Latex er et naturmateriale, det er åndbart og det samme gælder betrækket som der er fremstillet af polyesterfibre, og naturlige træfibre. Disse naturlige materialer sikre åndbarheden samt varmeledningen om natten, så det ikke ender med at blive for varmt når du skal sove.

Den perfekte madras

Madrassen er en absolut luksus madras, den består af hele 7 komfortzoner den lader din krop ånde fuldt ud og så leder den varmen væk, så det ikke ender med at blive for varmt. Madrassen er en latex madras, den har mange egenskaber og med dens trykfordelende evner samt de 7 komfortzoner gør nemlig at madrassen tilpasser sig efter din egen krop, den sikre at du får den nødvendige støtte netop der hvor din krop har brug for det. Latex materialet sikre at du får den bedst mulige åndbarhed, hvor varmen bliver ledt væk så der ikke bliver ubehagelig varmt når du sover om natten dette skaber den bedst mulige søvnoplevelse til dig som ønsker at benytte Copenhagen elevationsseng 80x200. Elevationssengen sørger for det bedste indeksklima i dit soveværelse, og så er den en også perfekt til dig som døjer med smerter i led og muskler, da elevationen kan lette nogen af smertepunkterne.

Fundamentet til den gode nattesøvn

Elevationssengens sengeramme er fremstillet af holdbare sollide materialer, dette vil sige at du trygt kan tumle i din nye lækre seng uden nogle problemer. Den er produceret i Danmark, det er dansk højkvalitet som er kendt verden over for det høje kvalitetsniveau. Elevationssengen har en elevationsmotor fra danske Linak, så du kan bruge elevationsfunktionerne så tosset du vil. Der er desuden 15 års garanti på sengerammen, og 5 års garanti på den danske linak elevationsmotor.

Scroll to Top