Dunlopillo Passion elevationsseng 80x200

Specifikationer

  • 7 komfortzoner
  • Allergivenlig
  • Naturlige materialer
  • Høj fleksibelt 
  • 15 års garanti på madras

Pris: 26.248 Kr.

Produktbeskrivelse af Dunlopillo Passion elevationsseng 80x200

Dunlopillo Passion elevationsseng 80×200 er lavet til dig der elsker høj komfort og fleksibilitet. Elevationssengen har hele 7 komfortzoner, med en 16 cm naturlatex kerne samt et ekstra 5 cm komfortlag. De naturlige materialer sørger for at elevationssengen tilpasser sig din krop, dette sikrer en høj liggekomfort. Elevationssengens opbygning består af en 20 cm fingertappet polstret træramme, med en smart justerbar hævebund med hele 39 lameller.

 Selve liggefladen af madrassen er en smart delbar lynlås, dette gør det nemmere at vende selve kernen hvis dette ønskes. Der medfølger en smart trådløs fjernbetjening som kan styre den gode elevation, fjernbetjeningen er brugervenlig og stabil. 

Dunlopillo naturlatex er det mest fleksibelt materiale til senge, dette sikrer den mest aflastende søvn med den bedste støtte i kroppen uanset kropsbygning.

Allergivenlig

Alle Dunlopillos madrasser er lavet af naturlige materialer, dette gør dem 100% allergivenlige. Dunlopillo senge er lavet af de bedste materialer, som naturen selv producere. Naturlatexen forbedre din søvnkvalitet, materialerne i madrasserne er skabt af åndbare naturmaterialer, dette gør at du kan være helt sikker på et sundt sengeklima hele året rundt samtidigt med du vil opnå en mere rolig og behagelig søvn.

Garanti

Der er hele 15 års garanti på Dunlopillo madrasser, garantien gælder i hele madrassen.