Dunlopillo Pure Box elevationsseng 80x200

Specifikationer

  • Allergivenlig
  • 7 komfortzoner
  • Naturlatex
  • 15 års garanti
  • Fleksibel 
  • Bæredygtig
  • Høj komfort

Pris: 26.248 Kr.

Produktbeskrivelse af Dunlopillo Pure box elevationsseng 80x200Dunlopillo Pure er en fantastisk elevationsseng som er bygget af naturlige materialer, som naturen selv producere. Selve madrassen er også skabt af materialer fra naturen hvilket gør elevationssengen allergivenlig. Elevationssengen har hele 7 komfortzoner, og en 16 cm naturlatex kerne med 5 cm komfortlag for at skabe den bedste komfort samtidig med kroppen får den optimale støtte. Elevationssengen har Dunlopillos naturlatex, dette gør at sengen former sig efter din krop og på den måde giver dig den mest aflastende nattesøvn. Madrassen er skabt af åndbare naturmaterialer, dette gør at du får et sundt sengeklima hele året rundt. Dunlopillo Pure er en fantastisk bæredygtig elevationsseng som du vil elske at bruge hver evig eneste nat. 

Elevationssengens opbygning

Elevationssengen består af en solid 12 cm fingertappet træramme som er blevet polstret, selve liggefladen af madrassen er en smart delbar lynlås som gør at man kan vende selve kernen hvis man ønsker det. Elevationssengen har 7 komfortzoner som sikre at du får den optimale støtte som din krop har brug for. Ved køb af Dunlopillo Pure elevationsseng 80x200 medfølger der en smart trådløs fjernbetjening, denne fjernbetjening styre selve elevationen, den er brugervenlig og holdbar. 

Garanti

Der er hele 15 års garanti på madrassen, denne garanti gælder i hele madrassen. Dunlopillo Pure er betrukket med luksus møbeltekstiler, disse møbeltekstiler fås i 7 forskellige farver. Mørkblå, Lysbrun, Sand, Antracit, Varmgrå og lysgrå.

Scroll to Top