Dunlopillo Passion Boxelevation elevationsseng 80x200

Specifikationer

  • 7 komfortzoner
  • Allergivenlig
  • Dunlopillo naturlatex
  • Bæredygtig
  • Høj komfort
  • 15 års garanti på madras
  • Høj fleksibilitet

Pris: 30.621 Kr.

Produktbeskrivelse af elevationssengen

Dunlopillo Passion Boxelevation elevationsseng 80×200 er en af de bedste elevationssenge på markedet, den er udelukkende lavet af naturmaterialer og så har den hele 7 komfortzoner. En af de naturlige materialer sengen er lavet af, er Dunlopillos naturlatex, dette er det mest fleksibelt materiale man kan få til senge. Det sørger for du får den nødvendige støtte i kroppen der hvor du har brug for det, og så sikrer det en mere aflastet søvn. De 7 komfortzoner sikrer at madrassen tilpasser sig din krop, så du opnår en højere liggekomfort dette er uanset kropstype. Elevationssengen er også bæredygtig, den er lavet af de materialer som naturen selv producere dette gør dem også allergivenlige og skaber et sundere soveklima.

Elevationssengens opbygning

Selve elevationssengens opbygning er en 12 cm fingertappet træramme, som er polstret. Liggefladen på madrassen er en smart delbar lynlås, som giver dig muligheden for at vende kernen hvis dette ønskes. Der medfølger en smart trådløs fjernbetjening som er brugervenlig og holdbar. Elevationssengen er inddelt i hele 7 komfortzoner, i disse komfortzoner er der en 16 cm naturlatex kerne, derudover er der et ekstra 5 cm komfortlag for at skabe den helt perfekte komfort samt den nødvendige støtte til kroppen. Madrassen er af åndbare naturmaterialer, dette sikrer at du får det bedste sengeklima året rundt. 

Garanti

Der er hele 15 års garanti på madrassen, denne garanti gælder i hele madrassen. Elevationssengen er betrukket med luksuriøse møbeltekstiler som fås i mange forskellige farvenuancer. Der er lysgrå, Antracit, Blå, Sand, Mørkblå, Lysbrun og varmgrå.