London elevationsseng 80x200

Specifikationer

  • Dansk høj kvalitet
  • 5 komfortzoner
  • åndbart latex materiale
  • 15 års garanti på rammen, og 5 års garanti på motoren
  • trykfordelende egenskaber

Pris: 15.999 Kr.

Topmadrassen der skaber den perfekte søvn

London elevationsseng 80x200 består af en topmadras med en 40mm kerne i åndbart latex materiale. Det er vigtigt at topmadrassen er i høj kvalitet, da det er den del af sengen hvor din krop ligger på. Denne topmadras har som sagt en kerne i naturligt latex materiale, dette giver dig både trykfordelende egenskaber, men det skaber også en behagelig samt blød liggekomfort. Latex er et naturmateriale, det er åndbart og sammen med selve betrækket som der er fremstillet af polyesterfibre og naturlige træfibre sikre det en god nattesøvn da det også er varmeafledende. Dette vil sige at når du sover om natten ender der ikke med at blive ubehageligt varmt.

Trykfordelende kerne i madrassen

Madrassens kerne består af højkvalitets pocketfjedre, de er hver især syet ind i deres egen lille pose og polstret med naturligt latex. De opdelte pocketfjedre giver hele 5 komfortzoner, disse komfortzoner giver trykfordelende egenskaber som gør at elevationssengen tilpasser sig din krop, og sørger for du får den nødvendige støtte igennem hele natten. Det er vigtigt at rygsøjlen er lige, når du sover på siden om natten dette hjælper de 5 komfortzoner på. De sørger for at give mere efter der hvor der er mest vægt. Den naturlige latex polstring sikre at varmen bliver ledt gennem madrassen, så du netop får den bedst mulige temperatur i sengen.

Fundamentet til en god lang nattesøvn

Rammen er lavet af holdbare materialer, det vil sige du trygt og sikkert kan nyde din nye lækre seng, og tumle rundt så meget det lyster. Det er dansk kvalitet, som desuden er kendt verden over for det høje kvalitetsniveau. Elevationsmotoren er en dansk kvalitets motor, så du kan bruge elevationen så ofte du vil. Der er 15 års garanti på rammen og 5 års garanti på selve motoren.

Scroll to Top