Masterbed Select Elevationsseng 160x200

Specifikationer

  • 5 komfortzoner som sikrer optimal støtte og komfort
  • Topmadras af latex som er allergivenlig og temperaturregulerende
  • springmadras med pocketfjedre
  • 15 års garanti på sengerammen, og 5 års garanti på Linak motor
  • Sengebund af Magic-Merlin stof

Pris: 20.398,80 Kr. 33.998 Kr.

Produktbeskrivelse af Masterbed Select Elevationsseng 160x200

Denne elevationsseng er rigtig populær, og dette er der en rigtig god grund til. I denne elevationsseng kan du komfortabelt slappe af, og så kan den også bidrage til en bedre nattesøvn. Elevationssengen har en trådløs fjernbetjening til dens kraftige støj venlige motor fra Linak, denne motor sørger for du kan løfte overkroppen samt benene så meget du vil. Elevationssengen har en fantastisk topmadras, som giver den ultimative følelse af luksus og komfort. Topmadrassen er temperaturregulerende og så er den også allergivenlig. Topmadrassen er resistent overfor husstøvmider og andre bakterier, dette gør at den er perfekt til at holde et sundt sovemiljø ved lige. Elevationssengen har 5 komfortzoner hvor alle bidrager til en bedre søvn, samt hjælper på eventuelle smertepunkter i kroppen.

Topmadrassen

Topmadrassen har en kerne af latex, som både er temperaturregulerende og allergivenligt, dette gør at du altid sover med den rette sovetemperatur og ikke vågner midt om natten af kulde eller varme. Topmadrassen er resistent overfor husstøvmider og andre bakterier, dette sikre et sundt sovemiljø. Selve betrækket er lavet af en blød lækker stretch-kvalitet, som også er aftageligt som kan vaskes ved 60 grader, dette gør det nemt at holde sengen ren og hygiejnisk. 

Pocketfjedre

Pocketfjedrene sørger for en traditionel fjedrende madras, som er inddelt i 5 komfortzoner så du ligger ekstra godt i elevationssengen. Dette sikre en sund stilling som sørger for din rygsøjle ligger lige om natten, så den ikke tager nogen former for skade samt belaster det ikke muskler og led i kroppen. 

Sengebunden

Sengebunden er betrukket med Merlin-Magic stof, dette stof har en dyb pletafvisende effekt, og så er det enormt slidestærkt. Dette hjælper med at holde sengen ren og nydelig så den ikke bliver misfarvet. 

MasterBed produkter er produceret og designet i Danmark, her får du høj komfort funktionalitet og design bygget på gode sollide håndværkstraditioner. 

Vælg selv den farve som du ønsker, samt ben og gavl efter din smag.

Sengehøjde eksklusivt topmadras, ben og gavl: 42 Cm. 

MasterBed giver 5 års garanti på Linak motor, samt 15 års garanti på sengerammen.