Paris Pantheon elevationsseng 80x200

Specifikationer

  • Dansk produceret
  • 9 komfortzoner
  • Talalaxy latex materiale
  • Luksus topmadras
  • 15 års garanti på ramme, 5 års garanti på motoren
  • skaber sundere soveværelse klima

Pris: 17.339,49 Kr. 33.999 Kr.

Bedste topmadras

Dette er den perfekte luksus topmadras, som du vil elske at lægge dig på hver evig eneste nat. Selve betrækket består af bambusfibre samt cashmere, for at skabe den ultimative luksus oplevelse, der både sikre cooling samt åndbarhed. Topmadrassen er lavet sådan at den er tilpasset til det danske klima. Den ene side består af quiltet med bomuldsvat til sommeren, den anden side er quiltet med uld denne side er lavet til den kolde vintertid. Betrækket er imprægneret med diverse antistøvmide behandlinger GREENFIRST, dette er også effektivt imod andre parasitter og så tåler det også vask. Selve kernen i madrassen er en 50mm 100% naturligt talalaxy latex materiale, dette er med til at sikre den bedst mulige temperatur når du sover. Talalaxy latex er fantastisk på mange måder, det er en unik fremstillingsproces hvori der dannes flere millioner små luftbobler, som sikrer den naturlige luft og fugttransporterende egenskaber så der ikke ender med at blive for varmt. Derudover hjælper den med smerter i muskler og led, ventilationen sørger for at formindske sved samt reducerer støvmider for at skabe en bedre og sundere nattesøvn. 

Luksus madrassen

Paris Pantheon elevationsseng 80×200 har en Madras som er 22cm høj, og så har den en kerne af det fantastiske talalaxy latex. Dette er det bedst tænkelige materiale når det handler om madrasser. Den skaber en formidabel komfort, med hele 9 komfortzoner og så har den ekstraordinære gode varme samt fugttransporterende egenskaber. Talalaxy latex er næsten umuligt for parasitter og støvmider at overleve i. Med denne madras får du den bedste komfort, med hele 9 komfortzoner samtidigt med du altid vil have den bedst mulige temperatur i sengen samt et sundere soveklima i soveværelset.

Fundamentet for en god søvn

Rammen er fremstillet i holdbare solide materialer, dette sikre en tryg og sikker nattesøvn hvor der er mulighed for at tumle så tosset rundt det lyster. Det er dansk kvalitet som desuden er kendt verden over, for det ekstrem høje kvalitetsniveau. Elevationssengen er udstyret med en fantastisk dansk kvalitets motor, så du kan bruge elevationsfunktionerne så ofte du vil. Derudover er der 15 års garanti på rammen, og 5 års garanti på motoren.