Copenhagen elevationsseng 120x200

Specifikationer

  • 7 komfortzoner
  • dansk produceret Linak motor
  • naturligt latex materiale
  • 15 års garanti på sengeramme, og 5 års garanti på Linak motor
  • højkvalitets topmadras
  • madras som tilpasser sig din krop

Pris: 15.915,54 Kr. 34.599,00 Kr

Topmadras til den gode søvn

Denne moderne elevationsseng 120×200 har en Topmadrassen som består af en 40mm. Kerne i åndbart latex materiale. Det er altid vigtigt at topmadrassen er perfekt, da det er den man ligger på med sin krop, derfor har denne topmadras mange fordele. Fx består madrassen af åndbart latex materiale dette giver en behagelig liggekomfort og fordeler trykpunkterne. Betrækket er fremstillet af polyesterfibre og naturlige træfibre, dette sikre varmeledningen om natten så der ikke bliver for varmt.

Kvalitets madras

Denne madras består af hele 7 komfortzoner, den lader din krop ånde og leder varmen væk så den ikke bliver ubehagelig. Den naturlige latex madras har mange gode egenskaber, med de trykfordelende evner samt de 7 komfortzoner, gør nemlig at madrassen tilpasser sig efter din krop og sørger for at du får den nødvendige støtte i kroppen der hvor du har brug for det. Udover dette sikre latex materialet at du får fuld åndbarhed samt at varmen bliver ledt væk, så der ikke bliver for varmt om natten. Dette sikre den bedste søvnoplevelse for dig som ønsker at benytte Copenhagen elevationsseng, derudover sørger den for det bedste indeksklima i dit soveværelse.

Fundamentet til den perfekte søvn

Sengerammen er fremstillet i holdbare samt sollide materialer, dette vil sige du trygt kan tumle rundt i din nye lækre seng. Det er dansk højkvalitet, som desuden er kendt verden over for det høje kvalitetsniveau. Elevationssengen har en dansk Linak motor, så du kan bruge elevationsfunktionen så tit du vil. Der er 15 års garanti på sengerammen, og 5 års garanti på den danske Linak motor.