Masterbed Select Multi Elevationseng 120x200

Specifikationer

  • Kraftig støjvenlig Linak motor.
  • Pletafvisende samt slidestærkt Merlin Magic møbeltekstil
  • Temperaturregulerende topmadras som også er allergivenlig
  • 15 års garanti på sengeramme samt fjedre og 5 års garanti på motor
  • 5 komfortzoner

 

Pris: 26.499 Kr.

Produktbeskrivelse af Masterbed Select Multi Elevationsseng 120x200

Dette er en af de rigtige populære elevationssenge 120×200, og dette er der en rigtig god grund til. I denne seng kan du komfortabelt slappe af, og få en bedre nattesøvn. Elevationssengen har en kraftfyld samt støjvenlig motor fra Linak, denne motor bliver styret af en trådløs fjernbetjening hvor du har muligheden for at løfte benene eller overkroppen som det lyster dig. Det er også muligt at styre elevationen via ens smartphone igennem en app. Elevationssengen har 5 komfortzoner, komfortzonerne gør at dine hofter og skuldre vil synke længere ned i madrassen end resten af din krop dette er for at holde rygsøjlen lige om natten, så du minimerer ryg samt lænd smerter.

Topmadrassen som sikre den gode søvn

Denne topmadras giver følelsen af luksus og komfort når du ligger i den, og dette er der en god grund til. Topmadrassen består af en kerne af latex, som både er temperaturregulerende og allergivenlig. Topmadrassen er resistent over for bakterier og husstøvmidler, dette gør at topmadrassen også er god til astmatikere, samt bidrager det til et sundt sovemiljø i soveværelset. Selve betrækket er lavet i en blød, lækker stretch-kvalitet som er aftageligt og kan tåle at blive vasket i vaskemaskinen ved 60 grader. 

Madras af kvalitet

Madrassen har multipocket-fjedre i 5 komfortzoner, som sørger for skuldre og hofter synker længere ned i madrassen end resten af kroppen, dette sikre  rygsøjlen holdes lige om natten for at undgå smerter, samt evt fremtidige skader. En madras med multipocket-fjedre vil generelt give en fastere fornemmelse, end en pocket fjeder madras. Hvis du vejer over 95 kg, eller bare gerne vil have en god komfortabel fast madras, så kan en multipocket madras være det rigtige valg for dig. Der er 15 års garanti på sengerammen, samt 5 års garanti på motor.

Sengebunden er betrukket med MerlinMagic-stof, som har en dyb pletafvisende virkning, og så er det super slidestærkt.

Sengehøjde eksklusiv ben og topmadras er 42 cm.