Masterbed standard elevationsseng 120x200

Specifikationer

  • 5 komfortzoner
  • 15 års garanti på fjeder samt rammebrud og 5 års garanti på Linak motor
  • Temperaturregulerende topmadras
  • Støjvenlig motorer 
  • Lys under seng

Pris: 16.999 Kr.

Produktbeskrivelse af Masterbed elevationsseng 120x200

Denne populære Masterbed elevationsseng 120x200 hjælper på din nattesøvn, denne elevationsseng giver dig muligheden for at indstille den helt efter dit eget behov. Sengens motor er fra Linak, denne motor er af høj kvalitet og så er den også støjvenlig og har 5 års garanti. Der medfølger en trådløs fjernbetjening, som styre elevationen. Elevationen gør det muligt at hejse og sænke i både hoved samt fodenden,  hovedgærdet kan endda hæves så højt op at det er muligt at sidde i sengen og nyde en avis til morgenmaden, eller hvad man ellers skulle have af lyster. 

Topmadrassen

Topmadrassen består af 4 cm høj latex, dette skaber en god komfort og beskytter sengen. Latex er kendetegnet for at være yderst allergivenligt, samt temperaturregulerende. Selve betrækket kan tages af og vaskes ved 60 grader i en vaskemaskine.

Springmadrassen

Fjedrene i springmadrassen ligger i små stofposer, fjedrene har forskellige tykkelser for at give din krop den optimale støtte den har brug for. Dette gør også at rygsøjlen vil blive holdt lige om natten, så den ikke tager nogen former for skade. Stofposerne er polstreret med skum over og under fjedrene, udover dette er madrassen vendebar og ventilerer godt. 

Rammen omkring sengen er betrukket med sort stof, den er 10 cm høj og så er der 15 års garanti på brud.

Sengehøjden eksklusiv ben og gavl er 36 cm.

Elevationsbunden

Elevationsbunden kommer med en Linak motor, denne motor er noget af det bedste på markedet. Der medfølger en trådløs fjernbetjening, har man andre ønsker kan man også komme til at styre elevationen via ens smartphone. Med Linak motoren er det muligt at få lys under sengen, som du kan tænde hvis du skulle vågne om natten og ud på toilet. Linak motoren er støjvenlig, dette sikre en rolig oplevelse når du anvender elevationen.

Scroll to Top