Tora elevationsseng 120x200

Specifikationer

  • 5 komfortzoner
  • Linak motorer
  • Gratis levering samt montering
  • 12 cm topmadras medfølger
  • Gratis ben sæt medfølger

Pris: 10.499,95 Kr. 19.999,95 Kr.

Produktbeskrivelse af Tora elevationsseng 120x200

Er din søgen en elevationsseng, hvor du både har muligheden for at ligge og sidde komfortabelt, så er Tora elevationsseng 120x200 lige noget for dig. Denne elevationsseng er justerbar, du kan hæve og sænke madrassen i både hoved samt fodenden. Elevationssengen har en blød topmadras lavet af kvalitetsskum, denne topmadras tilpasser sig din krop og sørger for du får en rette støtte alt efter hvor din krop har brug for det.

Elevationsbund

Elevationsbunden er polstreret med blødt møbelstof, som har samme farve som madrassen så det matcher og skaber et unikt look til soveværelset. Elevationsbunden er danskproduceret, det har et kvalitets elevationssystem fra Linak. Hele elevationen kan styres via en medfølgende fjernbetjening, hvis andet ønskes kan elevationen også styres igennem ens smartphone.

Tora elevationsseng har 2 motorer fra Linak, disse motorer er i høj kvalitet da de er holdbare samt støjvenlige. Grunden til Tora elevationsseng har 2 motorer, skyldes en form for garanti for den ene skulle svigte disse motorer er nemlig ikke stærk afhængige af hinanden. 

Hvis du døjer med smerte i kroppen, eller krampe i benene vil du opleve en stor glæde samt bedre nattesøvn, ved at benytte Tora elevationsseng. Den brugervenlige elevationsfjernbetjening gør det muligt at juster sengen efter eget ønske, da den kan hæves og sænkes i begge ender. Ved køb af Tora elevationsseng kan du se frem til en holdbar samt justerbar elevationsseng, som holder mange år frem. 

Madras

Madrassen består af pocketfjedre, disse fjedre er ikke bare holdbare, de sikre nemlig også dig en fantastisk støtte i hele kroppen. Elevationssengen kommer med 5 komfortzoner, disse komfortzoner sørger hvor din krop får den rette støtte alt efter hvor din krop er tungest i sengen, samt hvor din krop har allermest brug for det. Kendetegnet for Tora elevationsseng er en lang holdbarhed samt en høj liggekomfort.

Topmadras

Den medfølgende topmadras ved køb af Tora elevationsseng har en fremragende trykaflastende egenskab. Den består af højprofileret skum, med en højde på 6 cm. Dette sikre at topmadrassen tilpasser sig efter din krop, så du ligger behageligt igennem hele natten. Madrassen holder dog ikke på varmen, dette skyldes at varmen bliver ledt ud igennem topmadrassens lufthuller. Dette gør at din nattesøvn ikke bliver forstyrret af hverken kulde eller varme. 

Topmadrassen er vendebar, og fås med et aftageligt betræk i hvidt quiltet stretch. Betrækket kan vaskes i vaskemaskinen ved 60 grader.

Scroll to Top