Svanhild Älv 120x200

Kontinentalseng
120x200
0.0

Spar 50%

Original price was: 19.995 kr..Current price is: 9.995 kr..

Oplev Svanhild Älv

Topmadras

Älv-topmadrassen er en eksklusiv topmadras med en naturlatexkerne, udviklet i samarbejde med søvneksperter. Betrækket, håndsyet af dygtige skræddere i Sverige, sikrer enestående håndværk og kvalitet. Det er blødt, slidstærkt, allergivenligt og OEKO-TEX 100-certificeret, hvilket garanterer, at det er fri for skadelige stoffer.

Den elastiske naturlatexkerne understøtter kroppens naturlige kurver og sikrer en korrekt sovestilling ved at tilpasse sig ryg, hofter, skuldre og nakke. Elasticiteten forhindrer, at man synker for dybt ned i madrassen, hvilket hjælper med at holde rygsøjlen lige og giver optimal støtte.

Latexkernen har en unik cellestruktur med millioner af små ventilationshuller, der fremmer effektiv regulering af varme og fugt. Dette holder madrassen frisk og tør, reducerer væksten af husstøvmider og bakterier og forbedrer madrassens hygiejne.

Älv-topmadrassen kombinerer overlegen komfort og støtte med naturlige materialer, hvilket bidrager til en sund og behagelig nattesøvn.

Springmadras

Svanhild springmadrassen er designet til at forbedre sengens samlede komfort ved at tilbyde optimal støtte gennem Nordic Dream's egne specialudviklede Ergonomic+ pocketfjedre, som er inddelt i 7 zoner. Disse komfortzoner er udviklet i samarbejde med fysioterapeuter for at sikre, at hver del af kroppen får den nødvendige støtte.

Madrassen anvender antibakterielle og allergivenlige materialer og inkluderer Airflow-teknologi for at opretholde et sundt og køligt sovemiljø.

Denne madras sikrer korrekt kropsstilling og dyb søvn ved effektivt at aflaste nakke, skuldre, ryg, lænd og hofter.

Boksmadras

Boksmadrassen udgør fundamentet for sengen. Den er håndbygget af nøje udvalgte materialer, der sikrer det perfekte fundament for en fantastisk søvnoplevelse.

Boksmadrassen er bygget af solidt svensk fyrretræ, som giver en robust og stabil ramme. Træet, der anvendes, er fra de nordsvenske skove, hvor træet vokser langsommere og derfor bliver markant mere solidt og holdbart. Dette fyrretræ er FSC-certificeret, hvilket garanterer, at skovbruget foregår på en bæredygtig måde, hvor der konstant plantes nye træer. Dette sikrer både miljøhensyn og et produkt af høj kvalitet.

Opsætningen bekvem og hurtig og sengebenene kan monteres uden værktøj. Den kraftige bundramme sikrer sengens stabilitet, og med forstærkede trælameller i bundrammen øges holdbarheden og stabiliteten yderligere.

For at understøtte tilliden til produktets kvalitet og holdbarhed tilbyder Nordic Dream 25 års garanti på både fjedre- og rammebrud. Denne omfattende garanti afspejler deres tillid til sengens kvalitet og holdbarhed.

Boksmadrassen kombinerer solidt svensk håndværk med avanceret teknologi, hvilket sikrer en stabil, komfortabel og holdbar soveoplevelse.

Leveringsmuligheder

Hos Nordic Dream har du mulighed for at vælge følgende leveringsmuligheder:

Levering til kantsten

+ 295 kr.

Levering til bopæl på aftalt tidspunkt.

Levering + opbæring

+ 695 kr.

Levering til bopæl på aftalt tidspunkt, samt opbæring af seng.

Levering + opbæring og montering

+ 995 kr.

Montøren kommer på aftalt tidspunkt, bærer din seng ind, hvor du ønsker den skal stå, monterer den.

Levering, opbæring, montering og bortskaffelse

+ 1.595 kr.

Montøren kommer på aftalt tidspunkt, bærer din seng ind, hvor du ønsker den skal stå, monterer den og bortskaffer din gamle seng.

Specifikationer

Generelt

 • Type: Kontinentalseng
 • Brand: Nordic Dream
 • Størrelse: 120x200
 • Farver: Lysegrå, Mørkeblå, Antracit, Beige

Dimensioner

 • Højde: 66 cm

Materialer

 • Betræk: Blødt og slidstærkt betræk
 • Træsort: Svensk fyrretræ
 • Polstring: 25 mm Airflow skum

Springsmadras

 • Springmadras fjedre: Ergonomic pocketfjedre
 • Springmadras komfortzoner: 7 komfortzoner
 • Springmadras højde: 19 cm

Topmadras

 • Topmadras kerne: Naturlatex
 • Topmadras anti-bakteriel: Ja

Boksmadras

 • Boksmadras højde: 26 cm

Garanti

 • Garanti rammebrud: 25 år

Andre produkter du kunne være interesseret i

Seneste sete varer

Scroll to Top