Sengerammer

Filtrer

Pris
Pris - slider
Pris - inputs
kr.
kr.
Farver
Farver
Størrelse
Størrelse
Brand
Brand
3 produkter
Messina Sengeramme (Fyr Hvid) - 180x200 cm.
4.5
9.990 kr.
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Find en sengeramme på Sengelisten

Hos os kan du med ro i maven gå på opdagelse i et stort udvalg af sengeremmer. Vi har nemlig samlet alle sengerammer fra en række af Danmarks største og mest populære sengeforhandlere, så du nemt kan få det fulde overblik ét sted. Sammenlign nemt og enkelt priser og specifikationer, og find den bedste sengeramme til dit behov.

Sengerammer - madrassens bedste ven

Har du en madras som mangler understøtning, kan en sengeramme gøre tricket. Ved at hæve madrassen fra gulvet spiller sengerammen ikke mindst en vigtig rolle for indretning, men er også essentiel for madrassens funktionalitet og ydeevne.

Æstetisk indspark til dit soveværelse

Sengerammer kommer i mange variationer med hver deres touch. Nogle simple og minimalistiske, andre mere dekorative og detaljerede. Det spænder enormt bredt, så vælg en der passer til din unikke smag og indretningsstil.

Sengeramme med gavl for eksklusivt look

Mange vælger en sengeramme med indbygget gavl. Det bidrager blandt andet til et luksuriøst og hyggeligt miljø, men øger også sidekomforten, samtidigt med at holde kulden ude fra ydermuren din seng er placeret ved. Alternativ kan sengegavle også nemt købes og monteres separat.

Bedre og sundere søvn - sengerammens fordele

Selvom en sengeramme i sig selv ikke gør madrassen blødere eller mere behagelig, giver den dog en række fordele som indirekte kan være med til at påvirke din søvn positivt:

Højde

Gør det lettere at komme ud og ind af sengen, særligt værdifuldt hvis du er lidt oppe i alderen eller har andre skavanker. Højden skaber øget hygiejne ved at lave afstand mellem dig og et (måske) beskidt gulv.

Luftcirkulation

Mange sengerammer er designet til at fremme luftcirkulationen under madrassen. Derved reguleres temperaturen og der forebygges ophobning af fugt og skimmel.

Partnersøvn

Ved at reducere bevægelsestransmission i madrassen kan en god sengeramme også minimere chancen for at du eller din partner bliver vækket af hinandens bevægelser.

Længere madraslevetid

En god sengeramme forlænger din madras’ levetid ved at forhindre unødig belastning ved at holde madrassen i korrekt position.

Stabilitet og komfort

Den faste støtte hjælper din også madras til ikke at synke eller miste form, hvilket forbedre ens kropsstilling under søvn, som i sidste ende mindsker chancen for at opleve ubehag eller rygsmerter.

Få mere opbevaringsplads med en sengeramme

En del sengerammer kommer også med opbevaringsplads under madrassen. Ved sengerammer med luft underneden er opbevaringsplads direkte tilgængelig fra siderne hvor du nemt kan placere og tilgå eventuelle bedrollers. Ved andre sengerammer kan opbevaringspladsen være indbygget direkte i sengerammen, eller tilgås ved at løfte madrassen.

Ofte stillede spørgsmål

Sengerammer kommer i en række standardmål, som passer de forskellige standardmål til madrasser, så du skal blot vælge den samme størrelse som din madras.
En sengeramme et slags sengestel hvori man placerer sin madras, og er typisk lavet i træ, metal eller en kombination af begge. Da madrassen placeres oven på sengerammen, hæves selve madrassen, hvilket blandt andet letter ind- og udstigningen fra sengen.
Nej, det er det ikke. Dog anbefaler vi altid at tilkøbe en sengeramme til sin madras. Udover at bidrage til indretningen, sikrer den også jævn støtte til din madras, letter ind- og udstigning og bidrager med god luftcirkulation, hvilket både øger komfort og forlænger madrassens levetid.
Scroll to Top