Sovesofaer

Filtrer

Pris
Pris - slider
Pris - inputs
kr.
kr.
Farver
Farver
Størrelse
Størrelse
Brand
Brand
24 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Find en sovesofa på Sengelisten

Hvis du allerede ved at du er på udkig efter en Sovesofa, kan du med ro i maven gå på opdagelse i det store udvalg her på Sengelisten. Vi har samlet alle sovesofaer fra en række af Danmarks største og mest populære sengeforhandlere, så du kan få det fulde overblik ét sted. Sammenlign nemt og enkelt priser og specifikationer, og find den bedste sovesofa til dit behov. 

Sovesofaer - To løsninger, ét produkt

Med en sovesofa får du en multifunktionel alt-i-én løsning til hjemmet. Det perfekte valg hvis man både vil kunne sidde komfortabelt i en sofa, have mere opbevaringsplads, og samtidigt kunne sove optimalt i møblet. 

Praktisk indretning med en sovesofa

Selvom der findes mange årsager til at vælge en sovesofa, er langt de fleste af praktiske årsager. Måske pladsen trænger i dit hjem, eller måske du gerne vil undgå at dedikere et helt rum som gæsteværelse. Uanset grunden kan du nedenfor blive inspireret til hvordan du eventuelt kunne bruge din nye sovesofa.

Perfekt til børneværelset

Får dit barn ofte besøg af legekammerater der overnatter, kan vi varmt anbefale sovesofa. Ofte vil barnet nemlig både kunne bruge den som sofa og seng, uden behov for at skulle folde den ud og sammen dagligt. Dermed frigives der masser af gulvplads, hvilket både gør værelset rummeligt og giver plads til sjov og leg, og skulle der være en overnattende kammerat forbi, kan du altid nemt folde den ud så der en ekstra soveplads. 

Gør gæsteværelset brugbart

Med en sovesofa slipper du for at gæsteværelset går til spilde de dage hvor der ikke er overnattende gæster. Du kan med fordel indrette gæsteværelset som et kontor, mancave, eller vores personlige favorit; en minibiograf - perfekt til fredagssjov og weekendhygge med hele familien.

Lad gæster overnatte i stuen

Hvis du har gæster ovre og det bliver lidt sent, er det intet problem med en sovesofa i stuen. Uanset om du er til chaiselonger, hjørne- eller u-formede sofaer, kan du finde disse typer som sovesofaer. Herefter er det blot af folde sofaen ud til en seng ved lejlighed.

Sovesofa til sommerhuset

Har du et sommerhus er det også oplagt med en eller flere sovesofaer. I vores erfaring ved man sgu aldrig helt hvor mange der i sommerhuset. Ofte melder nogle familiemedlemmer afbud, måske børnenes kammerater skal, eller noget helt tredje. Ved at møblerer med sovesofaer slipper du for at fylde sommerhuset unødvendigt op med senge, og kan nemt justere antallet af sovepladser efter behov.

Sovesofaer med opbevaringsplads

Langt de fleste sovesofaer kommer med tilhørende opbevaringsplads, men hvor meget opbevaringsplads de kommer med variere en del. Typisk vil der være plads til dyner og puder underneden, og kan tilgås ved hjælp af foldemekanismen. Sovesofaer med chaiselong vil typisk have ekstra plads under, eller i selve chaiselongen. I disse vil der typisk være plads til mere end bare dyner vil gør dem super praktiske. Du kan blandt andet pakke vinterjakkerne derned henover sommeren mens de alligevel ikke bliver brugt eller noget helt andet - you name it!

Typer af sovesofaer

Bliv klogere på de forskellige typer af sovesofaer, og find ud af hvilken sovesofa der bedst dækker dine behov.

Sovesofa uden chaiselong - Det bekvemme valg

En sovesofa uden chaiselong har kun siddepladser, når den ikke er slået ud som seng. Typisk er den udstyret med 2-4 siddepladser, og uden opbevaringsplads udover den som er til dyner og puder. Valget falder typisk her hvis pladsen trænger, eller man ikke har behov for liggeplads i dagtimerne.

Hjørnesovesofa - Det populære valg

Også kaldet en L-formet sofa, er valget til dig der gerne vil have en sovesofa hvor der både er en mulighed for at ligge og sidde uden den skal foldes ud. Typisk vil en hjørnesofa have 1 chaiselong til liggeplads og 2-3 siddepladser, og ekstra opbevaringsplads under chaiselongen. Vælger du at placere hjørnesovesofaen i et hjørne således den krammer dine vægge, frigiver du også ekstra gulvplads og rummelighed.

U-sovesofa - Premium valget

I modsætning til hjørnesofaen, fylder den U-formede sovesofa typisk en lidt mere. Til gengæld har den plads til endnu flere, og er typisk udstyret med 1-2 chaiselonger, 3-5 siddepladser og endnu mere opbevaringsplads. Går perfekt til stuen hvor der er rigeligt med plads, og man ønsker en komfortabel hyggestation for hele familien og venner.

Ofte stillede spørgsmål

Du skal ikke nødvendigvis bruge en topmadras til din sovesofa, og afhænger i sidste ende af dit behov for blødhed. Visse sovesofaer være en smule hårde, og foretrækker du en blød sofa
Du bør vælge en sovesofa hvis du er på udkig efter en 2-i-1 løsning, hvor du både kan sidde komfortabelt i et møbel, som også kan foldes ud og bruges som seng ved lejlighed.
Der er ikke en sovesofa der er bedst, da de hver især har deres unikke kvaliteter. Hvilken der er bedst for dig er op til dine ønsker, krav, behov og budget.
Scroll to Top