Carpe Diem Salto elevationsseng 80x200

Specifikationer

  • 3 forskellige udvalg af kvalitets topmadrasser
  • Talalaxy latex
  • Bæredygtig
  • Høj kvalitet
  • LED belysning

Pris: 42.710 Kr.

Produktbeskrivelse af Carpe Diem Salto elevationsseng 80x200

Alle diverse materialer som der anvendes ved fremstilling af Carpe Diem senge, er udvalgt efter kvalitet, miljøvenlighed samt høj komfort. Madrasserne er lavet af talalay latex, dette gør at elevationssengen vil tilpasse sig form efter din krop. Dynerne består af bomuldstekstil, både materialerne i madrasserne og dynerne er Oko-tex godkendt, der er lagt stor vægt i kun at anvende økologisk bomuld uden nogen former for skadelige farvestoffer. 

Elevationssengene fra Carpe Diem indeholder ikke træ fra truet skove, det er udelukkende træ fra miljøgodkendt skovbrug. Alle sengene er Svanemærket, dette vil sige at de krav som Svanemærket stiller til miljøvenlighed er opfyldt igennem hele sengens levetid. Med en Carpe Diem seng gør du også en forskel for miljøet, elevationssengene er af ensartet høj kvalitet det er ren bæredygtigt forbrug, Carpe Diem senge kan du sove med god samvittighed i.

Carpe Diem Salto elevationsseng leveres med en smart trådløs radiofrekvent fjernbetjening som er brugervenlig, Der er LED belysning under sengen, så hvis du skal på toilettet om natten behøves natlampen ikke tændes.

Carpe Diem Salto elevationsseng 80x200 opbygning

Carpe Diem Salto elevationsseng 80×200 er opbygget med en luksus topmadras med fyld af Bomuld/talalaxy latex/uld der er hele 3 forskellige topmadrasser at vælge imellem, beskrivelser af topmadrasserne findes længere nede. Der er CDB contour pocket system som er 15 cm, og så er der viskoelastisk bund som sørger for at sengen tilpasser sig efter din krop. Der er varmebehandlede 13 cm poser, sengerammen er af svensk fyrretræ som er fra miljøgodkendt skovbrug, og sengebunden er med en justerbar midtersektion.

Topmadrasser

Der findes 3 forskellige topmadrasser, alle topmadrasser er Svanemærket. Alt fyldet i topmadrasserne er af rene naturmaterialer, alle topmadrasser valgt ud fra kvalitet, komfort og miljøvenlighed. 

Luxury topmadras er smidig med en blød overflade, samt bomuldspolstret sommerside og uldpolstret vinterside og talaxy latex i midten. Det vil sige at den er tilpasset det danske klima, og kan vendes efter eget behov om det er sommer eller vinter dette gør den komfortabel og praktisk hele året rundt.

Højde: 7.5 cm.

Premium topmadras har en kerne af det gode talalaxy latex, fiberpolstring i quiltet med et hvidt aftageligt stretch betræk som desuden kan vaskes ved blot 60 grader. Premium topmadras er blevet syet med kuvertsøm og fået broderet logo, Premium topmadras er en smidig topmadras med en blød overflade og et stilfuldt design.

Højde 7 cm.

Prestige topmadras er meget smidig, den er polstreret med naturligt latex med en aftageligt stretch betræk, betrækket kan vaskes ved blot 60 grader.

Højde 5 cm.