Jensen Dream elevationsseng 80x200

Specifikationer

  • Høj liggekomfort
  • 4 forskellige madrasser
  • Stemmekontrol
  • Moderne
  • Nødmekanisme i tilfælde af strømsvigt
  • Trådløs Fjernbetjening medfølger

Pris: 18.976 Kr.

Produktbeskrivelse af Jensen dream elevationsseng

Jensen Dream elevationsseng 80x200 er en af de helt moderne elevationssenge, det er en elevationsseng med mange fordele som bestemt adskiller sig fra de andre normale elevationssenge og her er hvorfor. Elevationssengens funktioner kan styres igennem stemmekontrol, derudover kan nakkestøttefunktionen justeres så hoved og nakke er i den mest optimale position hvis du skulle ønske at sidde oprejst og se film, eller nyde en god morgenmad på sengen. Der er lavet en nødmekanisme i tilfælde af sengen skulle opleve strømsvigt, nødmekanisme gør at du kan sænke sengen ned til en vandret position. Ved køb af Jensen Dream elevationsseng 80x200 medfølger der en trådløs fjernbetjening som er brugervenlig, hvis man har ønske om at det hele skal foregå via stemmekontrol, skal Appen downloades. Der er 4 forskellige luksus madrasser som kan vælges ved køb af elevationssengen. Disse 4 madrasser er: Diplomat, Ambassadør, Prestige og Supreme. Du kan læse om madrasserne her under:

Diplomat Madras

Jensen Diplomat er en madras, med en blød skulderzone hvor der er indbygget støtte til lænden. På grund af stretchen i madrassen vil din krop automatisk synke ned i sengen, dette giver dig den bedste støtte samt aflastning i kroppen. Madrassen har dobbelt sygninger, og så er Jensens logo broderet derpå.

Ambassadør Madras

Jensen Ambassadør madras blev introduceret i år 1966 og er i dag stadig en stor favorit. Gennem årene har madrassen fået foretaget nogle ændringer for at følge med moden, madrasser har en blød og lang skulderzone, dette giver fleksibilitet og massere af plads til skuldrene. Ambassadør madrassen har dobbeltstikninger samt det anerkendte Jensen logo broderet. Det orginale zonesystem er 12.5 cm, dette er madrassen du vil elske benyttet hver aften.

Prestige Madras

Prestige madrassens orginale zone system er 14 cm, madrassen har et højt fjedersystem med en 4cm Cellex polstring dette giver madrassen mere dybde og skaber et højere komfort niveau.  Madrassen har en blød lang skulderzone, dette giver fleksibilitet og mere plads til skuldrene. Madrassen har indbygget støtte til din lænd, og så har den det anerkendte Jensen logo broderet.

Supreme Madras

Jensen Supreme madras har pocket 14 cm, dette gør Supreme madrassen til Jensens nyeste samt mest advanceret fjedersystem. Madrassen har en hoftezone i fjederindlæg som giver bedre bæringsevner dette gør at hoften automatisk vil få mere plads og synke dybere ned i selve madrassen så man får bedre liggekomfort. Madrassen har en zone som er baseret til skuldrene, denne zone giver mere plads til skuldrene og så er den blød at ligge på. Der er indbygget støtte til lænden, og så har madrassen latexmaterialer som skaber en bedre komfort.

Scroll to Top