Casablanca elevationsseng 120x200

Specifikationer

  • 5 komfortzoner
  • Linak motor
  • Støjvenlig motorer
  • Latex kerne
  • Trådløs betjening af elevationsmotor 
  • Temperaturregulerende topmadras

Pris: 31.999 Kr. 

Information om Casablanca elevationsseng 120x200

Casablanca elevationsseng 120x200 indeholder en masse kvalitets goder. Elevationssengen består af en underboks, med en madras samt en topmadras ovenover. Elevationssengen har en kraftig støjvenlig Linak motor, samt en formidabel liggekomfort. Denne fantastiske liggekomfort skyldes zoneinddelte madrasser, samt en kvalitets topmadras med en kerne af latex. Når man sover om natten er det vigtigt at rygsøjlen ligger lige, og ikke tager nogen former for skade/slid dette hjælper denne elevationsseng især på fordi komfortzonerne sørger for kroppen får den rette støtte overalt. Der medfølger en fjernbetjening til elevationen, denne elevation kan bruges i hoved samt fodenden til at hejse sengen op og ned, den kan også bruges til at skabe knæk i sengen så ens fødder kan hvile mere. Elevationssengen fås i forskellige tekstiler og størrelser.

Information om topmadrassen

Topmadrassen består af en 4 cm høj kerne af latex, som er allergivenlig samt temperaturregulerende så det ikke ender med at blive for varmt når man sover. Udover dette indeholder selve latexen hele 20% naturlatex. Topmadrassen er blevet polstret af Ariella-fibre, samt betrukket med pænt trenset stof af strækbart polyester. 

Information om madrassen

Madrassen har 13 cm høje pocketfjedre i midten, ovenpå fjedrene er der et polstringslag af latex, under fjedrene er der et lag af Aircell skum. Madrassen har en antiskrid-belægning, dette sikre at topmadrassen ikke rykker sig hvis man skulle sove uroligt om natten. 

Information om underboksene

Underboksene består af en massiv træramme, hvorpå der findes 13 cm pocketfjedre samt en polstring af komfortabelt ventilerende Aircell skum. Under fjedrene findes den kraftige samt støjvenlige TD4 motor fra Linak. Både underboks og madras er betrukket med et suverænt slidestærkt møbelstof som fås i flere farver samt 2 tekstiler.

Scroll to Top