London Palace 120x200 Cm.

Specifikationer

  • naturligt latex materiale
  • 50mm topmadras
  • 15 års garanti på sengerammen, 5 års garanti på Linak motor
  • kvalitets pocketfjedre
  • 5 komfortzoner
  • betræk med bambusfibre og cashmere

Pris: 33.499,00 Kr.

Topmadrassen der skaber luksus

Denne elevationsseng 120x200 har en topmadras der er skabt til dig som elsker luksus, dette er topmadrassen du vil elske at ligge på hver nat. Betrækket indeholder både cashmere og bambusfibre, dette er med til at sikre optimal nydelse. Topmadrassen er tilpasset til det danske klima, derfor er den ene side quiltet med bomuldsvat denne side er lavet til det danske sommervejr, den anden side er quiltet med uld som er lavet til den kolde vinter. Betrækket er imprægneret med antistøvmide behandling af Greenfirst, denne behandling er også effektiv imod parasitter, og så tåler den også vask. Kernen består af 50mm 100% Naturligt talalay latex materiale, dette sikre den bedst mulige søvntemperatur. Talalay latex skaber millioner af små luftbobler, disse luftbobler sikrer naturligt luft. Den hjælper også med at lindre smerter i kroppen, ventilationen formindsker sved, den reducere også potentielle støvmider og skaber en sundere nattesøvn. 

Trykfordelende kerne

Madrassens kerne består af pocketfjedre, disse pocketfjedre er hver enkel syet ind i poser, og polstreret med naturligt latex. De opdelte pocketfjedre giver hele 5 komfortzoner, disse komfortzoner skaber de trykfordelende egenskaber. Dette gør at sengen tilpasser sig din egen krop, og giver dig den nødvendige støtte du har brug for igennem natten. Det er meget vigtigt at din rygsøjle ligger lige om natten, så den ikke tager nogen form for skade på sigt, dette klare de 5 komfortzoner ved at give mere efter der hvor der er mest vægt. Den naturlige latex polstring sikrer at varmen bliver ledt gennem madrassen, dette gør at du får den bedst mulige temperatur i sengen.

Fundamentet for en god nattesøvn

Sengerammer er fremstillet i holdbare samt sollide materialer, dette vil sige du trygt kan tumle rundt i din nye lækre seng. Det er dansk højkvalitet, som desuden er kendt verden over for det høje kvalitetsniveau. Elevationssengen har en dansk Linak motor, så du kan bruge elevationsfunktionen så tit du vil. Der er 15 års garanti på sengerammen, og 5 års garanti på den danske Linak motor.

Scroll to Top