Ravna elevationsseng 120x200

Specifikationer

  • Gratis levering samt montering i hele Danmark.
  • Gratis sengeben medfølger, med valgfri størrelse imellem 15 cm og 19 cm.
  • 2 motorer, m. trådløs fjernbetjening, let at betjene.
  • kvalitetsmadras fra Visco 7 cm.
  • høj pocket kvalitetssystem med hele 5 komfortzoner.
  • kvalitetsmadras som tilpasser sig efter din krop.
  • støjvenlig motorer, med lang levetid. 

Pris: 13.999,95 Kr. 17.999,95 Kr.

Ravna Elevationsseng 120x200

Ravna elevationsseng er den perfekte seng til dig som elsker en god bog, eller se en film i sengen. Ravna elevationsseng kan justeres i fodenden, samt hovedhøjden. Dette giver en perfekt muligheden for altid at kunne indstille sengen helt efter eget behov og ønske. Ravna elevationsseng er forsynet med 2 motorer fra Linak, som er dansk produceret. Disse 2 motorer fungere som en form for sikkerhed hvis den ene skulle svigte. Linak motorer har et ry for at være af høj kvalitet, med en lang levetid. Der medfølger også en topmadras af skum, som tilpasser sig din krop alt efter hvor vægten ligger henne. Dette skaber en dejlig komfort og massere af nydelse. 

Elevationsbund

Elevationsbunden består af polstreret blødt møbelstof, med samme farve som madrassen så det matcher. Selve elevationsbunden er dansk produceret, den har et elevationssystem fra Linak, som er af høj kvalitet. Elevationen kan benyttes via den medfølgende fjernbetjening, eller over din egen smartphone alt efter ønske. Sengen kommer med 2 motorer fra Linak, disse motorer fungere uafhængigt af hinanden, så hvis den ene skulle svigte fungere den stadig dette er vores form for sikkerhed. Linak motorer er populære for deres lave støjniveau, samt en lang levetid.

Med brugervenligheden af elevationsfjernbetjeningen, kombineret med den justerbare fodende, samt hovedhøjde kan du være sikker på at have en elevationsseng med en lang levetid, som er komfortabel og sikre en god nattesøvn. Hvis du døjer med smerter i ryggen eller dårlig blodomløb i kroppen vil du opleve store forandringer og en større glæde til sengetid med en rigtig god nattesøvn, med Ravna elevationsseng. 

Madras

Madrassen består af sollide pocketfjedre, som ikke kun er holdbare over tid, men som også giver dig den optimale støtte i hele kroppen. Elevationssengen kommer med 5 komfortzoner, som sørger for at du får støtte i din krop, netop der hvor du har mest brug for det. Dette vil være punktet hvor du er tungest, som du vil opleve højest komfort med. Ravna elevationsseng 120x200 er kendetegnet af høj kvalitet, med en god liggekomfort samt en lang holdbarhed. 

Topmadras

Køber man Ravna elevationsseng, får man en 6 cm høj topmadras, med en elastisk Vicso-skumkerne. Topmadrassen har en klassisk trykaflastende egenskab som sikre at den former sig efter din din krop, uden at den holder på varmen så den bliver for ubehagelig. 

Den kropsvarme som du frigiver i sengen, ryger gennem lufthullerne i topmadrassen så du igennem natten ikke bliver forstyrret af hverken varme eller kulde. Selve madrassen kan vendes, og skal betrækkes vasket skal det ske i 60 grader igennem vaskemaskinen. 

Sengegavl

Der er fri mulighed for at tilkøbe et symmetrisk, flot gavl med samme farve og stof som resten af selve sengen. Gavlen har en højde på 120 cm. 

Scroll to Top